TERVETULOA!

Aghast on virtuaalinen yksityis- ja laukkatalli. Kaikki sivustolla esitetyt tiedot ovat siis keksittyjä hevosista tapahtumiin. Viittaukset oikeisiin paikkoihin ovat sattumia, ja oikeiden hevosten kuvia käytetään vain harrastusmielessä.

Aghastissa asuu tällä hetkellä hevosia useista roduista. Tallin toiminta kuitenkin painottuu vahvasti laukkahevosiin: arabialaisiin täysiverisiin, quartereihin ja quarabeihin. Lisäksi uudempia kasvattirotuja, kuten appaloosa, ara-appaloosa, paint horse, morab ja pintabian on otettu mukaan jalostukseen. Laukkaurheilun ohella osa hevosista kilpailee muissa lajeissa, lähinnä westernissä.

Pidemmittä puheitta päästän nyt teidät tutustumaan talliin tarkemmin.

Dea - [email protected]


Uutisia kilpailuista Uutisia tallilta

Fience Cup CAS 29

04.08.2013
Viidennen ryhmän kauden suurin arvokilpailu Fience Cup on saatu päätökseen. Seitsemästä lähdöstä viisi saatiin pidettyä. Aghastin kannalta kilpailu sujui erinomaisesti, kun tallin hevosista kolme onnistui nappaamaan voiton itselleen. Kilpailu sisälsi suuria tunteita ja myös yllätyksiä, kun ennakkosuosikit hyytyivät ja yllättäjät panivat juoksuunsa vauhtia. Lue lähtökohtaiset jutut uutisarkistosta.

Papilio Ufipa Kahayla Rih Classicin voittoon!

05.06.2013
Dubai Sim Cupin yhteydessä juostu G1-tasoinen lähtö arabeille tuotti jännitystä kuluvan CAS-vuoden puoleenväliin. Lähtöön osallistui yhteensä viisi kovatasoista hevosta kolmelta eri tallilta. Voit lukea lähtökatsauksen uutisarkistosta.

Ennakkotunnelmat: Kahayla Rih Classic G1

04.06.2013
Dubai Sim Cupin yhteydessä juostavaan Kahayla Rih Classic -kilpailuun lähtee Aghastista tänä vuonna kaksi hevosta: lyhyitä matkoja juossut 6-vuotias tamma Papilio Ufipa ja pitkiä matkoja tahkonnut niinikään 6-vuotias ori Pag Woolf. Lähtöön on jo ilmoitettu kaksi laadukasta pinkkiläistä hevosta, joten lähdöstä povataan tasaista. Viime hetken ilmoittautuneet saattavat kuitenkin kääntää tilanteen päälaelleen.

Vuonna CAS34 aloittavia siitoshevosia

04.04.2015
Kisalistat on nyt päivitetty vuoteen CAS33 asti. Siitoshevoksia saatiin kolme lisää: ox-o Izzet, ox-o Emereza ja aa-o Jayanta. Kukin ori on voittanut G1-arvokisalähdön, ja lisäksi Izzetin voittoprosentti on huimat 86%! Izzet tulee Eliza-Waqar -yhdistelmästä, joka on todettu jo aiemmin erinomaiseksi pariksi. Izzetin täysveli Izan eläköityi aikanaan lähes samoilla prosenteilla.

Vuonna CAS33 aloittavia siitoshevosia

16.09.2014
Siitoshevoslistoja on päivitetty 5-ryhmän osalta CAS32-vuoden loppuun asti. Orijoukkoon astui quarter horse Krysstapher, ja tammoihin pieni läjä hyvin pärjänneitä quartereita ja quarabeja.

Uusia hevosia tallille

20.01.2014
Aghastiin muutti tänään kaksi hevosta monipuolistamaan tallin quarterhevoskantaa. Uudet tulokkaat ovat nimiltään Crimnus Scarlet Rose ja Crimnus Inspiration. Tammat pääsevät radoille niin pian kun ne on saatu totutettua uuteen ammattiinsa.


Tarkemmat uutiset löydät arkistosta.

Siitokseen tarjolla (highlights)

Uudet tulokkaat

Vanhat tuttavuudet

qox-o Wound Down
G1, 7: 5-0-2-0
Useita voittoja arvokilpailuista

ox-o Izan
G1, 7: 5-1-1-0
Useita voittoja arvokilpailuista

ox-o Emel Kawab
G1, 8: 4-0-0-1
Useita voittoja arvokilpailuista

qh-o Fire Escape
G1, 10: 5-0-1-1
Useita voittoja arvokilpailuista

ox-o Izzet
G1, 7: 6-1-0-0
Useita voittoja arvokilpailuista

qh-o Krysstapher
G1, 6: 3-1-1-0
Arvokilpailuvoittaja

ph-o Double Mocha
G3, 20: 4-6-3-1


app-o Frostbite
G2, 7: 4-2-0-0
Arvokilpailuvoittaja

Kaikki siitokseen tarjolla olevat orit löydät täältä.

Hyödyllisiä linkkejä

CAS-kalenteri
CAS-laskuri
Hevosen ikä -laskuri (CAS)
Nykyinen CAS-vuosi
Toinen hevosen ikä -laskuri (CAS)
Laukkakilpailujen palkintosummalaskuri
Sukuluokituslaskuri


Ulkoasun ©: Dea
virtuaalitalli. a SIM-game stable.